- bpost postbedeling

Bpost postbedeling via Pro-mailing

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor bpost huis-aan-huis bedeling en bpost folderbedeling, dan ben je bij Pro-mailing aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de wereld van direct mailing en postbedeling, zijn we de perfecte partner om jouw boodschap effectief bij je doelgroep te bezorgen.

Prijsaanvraag

De kracht van bpost postbedeling

Bij Pro-mailing begrijpen we de waarde van huis-aan-huis bedeling en folderbedeling als een effectieve manier om je boodschap rechtstreeks in de handen van je doelpubliek te krijgen. Of het nu gaat om het promoten van producten, diensten of evenementen, huis-aan-huis bedeling biedt jou een unieke kans om je boodschap op een persoonlijke manier te verspreiden. Onder onze samenwerkende bedelers valt ook bpost voor postbedeling.

Professionele postbedeling

Professionele postbedeling

Bpost staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en precisie. We begrijpen dat de juiste timing en locatie van belang zijn voor het succes van jouw campagne. Dankzij de professionele bedeling van bpost, zorgen we voor een zorgvuldige behandeling van jouw poststukken, ongeacht de grootte of de omvang ervan. Je kunt erop vertrouwen dat bpost de folderbedeling op de juiste manier verspreidt.

Bpost huis-aan-huis bedeling op maat

We begrijpen dat iedere onderneming uniek is. Daarom bieden we bpost folderbedeling en bpost huis-aan-huis aan. Of je nu een lokale winkel, een non-profitorganisatie of grootschalige onderneming hebt, we passen onze diensten aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. We helpen je bij het selecteren van de juiste regio en het optimaliseren van de distributie om jouw doelen te bereiken.

Prijsaanvraag

Hoe werkt Pro-mailing met bpost?

1
Bepalen van de bedeling

Wanneer wil je de bedeling laten plaatsvinden, wat is het gewicht van je folder of flyer, en in welke regio? Je stuurt ons deze bezorggegevens per e-mail, zodat we precies op de hoogte zijn van jouw wensen.

2
Het inplannen van jouw boeking

Met de gegevens die wij van jou hebben ontvangen, plannen we direct de boeking in. Je krijgt ter controle de details nog op mail.

3
We maken alles in orde

Nu maken we alles in orde voor de uitrol van jouw bedeling. We spreken samen af hoe de aanlevering moet gebeuren. Wil je jouw drukwerk stockeren? Met een dag verwerkingstijd hebben we genoeg om jouw bedeling te leveren aan bpost voor huis-aan-huis bedeling. Langdurige stockage is ook een mogelijkheid.

4
Volledig ontzorgd

We plannen alles in bij bpost. Je kunt je order tot een jaar op voorhand vastleggen. Dan ben je verzekerd dat je er vroeg genoeg bij bent.

Verzonden via bpost

De verzending van jouw bedeling heeft tot doel je doelgroep te stimuleren en aan te moedigen tot actie. De postbode van bpost postbedeling bezorgt jouw flyer of folder tijdens de dagelijkse ronde met de geadresseerde post.

Contacteer Pro-mailing vandaag nog!

Vragen?

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen bij de bedeling van jouw folders en flyers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke medewerkers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Contact

Onze klantvriendelijke ondersteuning

HELEMAAL VOOR JOU
Vlotte opvolging van jouw mailing
Eén vaste contactpersoon voor jouw dossier
Je ontvangt van ons een factuur na de bedeling

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Interesse in onze diensten?

LAAT HET ONS WETEN!

Ben je klaar om maximaal resultaat te halen uit je boodschap?
Of heb je nog vragen over onze producten en tools?
Wij helpen je graag.

Prijsaanvraag Contacteer ons