- Verkiezingen

Verkiezings- drukwerk nodig? We zorgen ervoor!

2024 is een belangrijk politiek jaar. Niet alleen zijn er verkiezingen die de koers van de Europese, federale en regionale overheden zullen bepalen, ook op lokaal niveau krijgt de burger de kans om zijn stem te laten horen. En dit betekent: nú moet jij jouw stem laten horen en de burgers informeren over jouw politieke plannen.

Ontdek hoe Prijsaanvraag
Verkiezingsdrukwerk via Pro-mailing

Verkiezingsdrukwerk via Pro-mailing

Zorg ervoor dat jouw politieke partij de aandacht krijgt die het verdient en win kiezers met sprekende verkiezingsdrukwerk. Of je nu kiest voor flyers, posters, kranten of stickers, wij drukken en verspreiden alles met de grootste zorg. Voor elke partij. We zorgen ervoor dat de stem van jouw partij doorklinkt en helpen je om het verschil te maken. 

Contacteer ons
Bereik elk gezin met drukwerk op maat

Bereik elk gezin met drukwerk op maat

Verkiezingsdrukwerk wordt in alle bussen verdeeld, ook met een anti-reclamesticker erop. Wanneer je dus een papieren flyer of folder wil bedelen in jouw gemeente of provincie, ben je zeker dat je elk gezin bereikt. Wij zorgen ervoor. 

Samen met jou bekijken we de mogelijkheden om je verkiezingsdrukwerk op het juiste moment aan je potentële kiezers te bezorgen. Of het nu gaat om een speficifieke stad of wijk, wij passen onze verspreidingsstrategie aan jouw wensen aan.

BTW-tarieven voor promotiematerialen

Vraag je jou af op welke materialen je 6% of 21% btw betaalt? Wij geven je een overzicht.

6% BTW

Affiches, brochures, flyers, folders, magazines, ...

21% BTW

Commercieel gericht drukwerk met handelsreclame

Het verschil? Je betaalt 6% btw als de gekochte promotiematerialen bedoeld zijn om kiezers op de hoogte te brengen of om betrokkenheid te creëren bij een bepaald onderwerp, en absoluut niet bedoeld zijn voor het maken van handelsreclame. Wanneer je campagne voert voor politieke redenen, zonder winstoogmerk, kan je promotieartikelen met een verlaagd btw-tarief bestellen. Meer zelfs, bij een combinatie van drukwerk en bedeling wordt de bedeling ook tegen 6% btw gefactureerd. 

Offerte
Waarom een huis-aan-huis campagne werkt?

Waarom een huis-aan-huis campagne werkt?

Wil je jouw kiezers doelgericht bereiken, bij hen thuis via de brievenbus, dan is een huis-aan-huiscampagne de beste oplossing. Uit cijfers van Door-to-Door Impact Survey (Profacts 2022) blijkt dat gemiddeld 90% van de Belgen papieren folders en flyers leest. Meer zelfs, maar liefst 88% van de millenials (18-35 jaar) doet hetzelfde. Een huis-aan-huiscampagne biedt dus een unieke kans om op een effectieve manier contact te leggen met jouw kiezers. 

Alles over huis-aan-huisbedelingen
Bestel eenvoudig bij Pro-mailing

Bestel eenvoudig bij Pro-mailing

Dankzij onze kennis en volumes in de grafische markt kunnen we jou scherpe tarieven voor drukwerk aanbieden. We gaan op zoek naar de meest performante partner, in lijn met jouw behoeften, en gaan snel, eenvoudig en conform de aanleverspecificaties van de bedeler of verspreider te werk. Vertrouw op ons om de beste oplossing te vinden, en profiteer van onze expertise in de grafische wereld. 

Hoe gaan we te werk?

1
Waar en wanneer wil je de bedeling?

Je mailt ons de praktische gegevens van jouw bedeling door: week van bedeling, de gewenste regio en het gewicht van jouw folder of flyer.

2
We plannen de boeking in.

Als we alle gegevens van jou hebben verzameld, plannen wij onmiddellijk de boeking voor je in. Ter controle sturen we je nog eens alle details door.

3
We regelen de uitrol van je bedeling.

We regelen de uitrol van jouw campagnemateriaal en spreken samen af hoe de aanlevering moet gebeuren.

4
We ontzorgen je volledig.

Je mag op beide oren slapen: je bedeling is ingepland bij de best passende postverdeler (bpost, Paperboy, BD). Wist je trouwens dat wij een order tot een jaar op voorhand kunnen vastleggen?

Verzonden!

Je campagnemateriaal is verzonden en is klaar om de kiezer te overtuigen. De postbode bedeelt je zending tijdens zijn dagelijkse ronde samen met de geadresseerde post en maximaal drie andere folders. Zo verdwijnt jouw zending niet tussen een massa ander drukwerk.

Referenties

De Kleine Bassin

Bedeling: 32 gemeentes

Aantal bussen: 228.252

Belasting zonder vrijstelling: €5.579,42

Belasting met vrijstelling: €1.401,32

Type drukwerk: A4 170 gram

Sportoase

Bedeling: 36 gemeentes

Aantal bussen: 314.394

Belasting zonder vrijstelling: €6.583,03

Belasting met vrijstelling: €1.833,23

Type drukwerk: A4 135 gram

We wijzen je de weg

En ontzorgen je doorheen het hele proces

Offerte op maat voor jouw verkiezingsdrukwerk?

Wil je promotieartikelen bestellen voor jouw politieke campagne?

Vul het formulier in en krijg een offerte op maat.

Onze klantvriendelijke ondersteuning

HELEMAAL VOOR JOU
Vlotte opvolging van jouw mailing
Eén vaste contactpersoon voor jouw dossier
Je ontvangt van ons een factuur na de bedeling

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Interesse in onze diensten?

LAAT HET ONS WETEN!

Ben je klaar om maximaal resultaat te halen uit je boodschap?
Of heb je nog vragen over onze producten en tools?
Wij helpen je graag.

Prijsaanvraag Contacteer ons