- Distritool

De distritool van Pro-mailing

De krachtige distributietool voor jouw huis-aan-huis bedeling. Ben je op zoek naar een handige en efficiënte methode om jouw huis-aan-huis bedeling te optimaliseren? Zoek niet verder! Pro-mailing biedt de perfecte oplossing in de vorm van onze geavanceerde distritool. Een bekend probleem van niet-geadresseerde post is dat de juiste doelgroep niet bereikt wordt. Dit is veelal voorkomend bij huis-aan-huis bedeling. Met de distritool van Pro-mailing is dit probleem verleden tijd, doordat deze tool je helpt om jouw doelgroep op een slimme, directe en kosteneffectieve methode te bereiken.

Prijsaanvraag

Wat is de distritool?

De distritool, ook wel distripost reservatietool genoemd, is een krachtige softwaretool die speciaal is ontworpen om je te helpen bij het berekenen van jouw huis-aan-huis bedeling. De tool helpt je om vragen te beantwoorden zoals:

  • Waar wil je flyeren?
  • Hoeveel brievenbussen heeft deze regio?
Hoe werkt de Distritool?

Hoe werkt de Distritool?

Wanneer je de tool opent, vul je in hoe zwaar jouw flyer of folder is. Vervolgens zoek je de regio op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de stad of provincie Antwerpen. Je kunt ook meteen klikken op een grotere regio, zoals Vlaanderen of Wallonië of kiezen voor verschillende regio's. Je ziet meteen hoeveel brievenbussen deze regio heeft. Daarna geef je aan om wat voor soort zending het gaat: commercieel of informatief. Nu is het tijd om de verdeler te kiezen. Je hebt de keuze uit meerdere verdelers.

 
Na het invullen van jouw wensen zie je het aantal netto brievenbussen staan die je met jouw bedeling bereikt. Zo krijg je snel inzicht in jouw bedeling en de kosten ervan. Probeer het eerst zelf via de distripost simulatietool om te zien hoe het werkt.

Prijsaanvraag

De voordelen van de distripost tool

Distritax

Heb je geen idee welke papieren je in orde moet maken voor een bedeling? Of welke kosten erbij komen? Geen zorgen, wij helpen je! Met Distritax bundelen we alle informatie over belastingen en administratiezaken in één transparante tool.

Lees meer over Distritax
Gebruik Distritax

Distritool

Waar wil je graag bedelen? Hoeveel brievenbussen telt die regio? En hoeveel zal een bedeling je kosten? Dankzij deze handige tool krijg je snel en eenvoudig antwoord op al je praktische vragen over je bedeling.

Lees meer over Distritool
Gebruik Distritool

De ideale partner voor huis-aan-huis bedeling

Of je een marketingprofessional, ondernemer of marketeer bent; de distritool van Pro-mailing is de ideale partner om jouw huis-aan-huis bedeling te stroomlijnen. Het stelt je in staat om jouw marketingplannen te optimaliseren, de kosten te beheersen en je doelgroep effectiever te bereiken.


Ben je er klaar voor om jouw huis-aan-huis bedeling naar een hoger niveau te tillen? Twijfel niet langer en ontdek de voordelen van de distritool van Pro-mailing. Het is dé ultieme tool waarmee je moeiteloos jouw marketingdoelen bereikt. Verken vandaag nog de tool en geef jouw huis-aan-huis bedeling een boost.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Onze klantvriendelijke ondersteuning

HELEMAAL VOOR JOU
Vlotte opvolging van jouw mailing
Eén vaste contactpersoon voor jouw dossier
Je ontvangt van ons een factuur na de bedeling

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Interesse in onze diensten?

LAAT HET ONS WETEN!

Ben je klaar om maximaal resultaat te halen uit je boodschap?
Of heb je nog vragen over onze producten en tools?
Wij helpen je graag.

Prijsaanvraag Contacteer ons