- Distripost

Distripost via Pro-mailing

De ideale partner voor effiënte bedeling. In België opent maar liefst 91% van de bevolking dagelijks zijn brievenbus, wat een aanzienlijk potentieel biedt om jouw boodschap of reclame effectief bij een breed publiek te verspreiden. Eén van de doeltreffende en snelle methodes hiervoor is distripost, ook wel bekend als ongeadresseerde huis-aan-huis bedeling van bpost. Naast bpost kun je jouw boodschap ook laten verspreiden door Paperboy of BD Media. Een ding staat vast: Pro-mailing is hierbij dé partner bij uitstek.

Prijsaanvraag

Waarom kiezen voor distripost via Pro-mailing?

Onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise stellen ons in staat om je doelgericht naar het beoogde resultaat te leiden. Wij verstrekken onpartijdig advies over de diverse mogelijkheden van postbedelers, waaronder bpost, Paperboy, en BD Media. Onze omvangrijke volumes stellen ons in staat om jou altijd de meest voordelige tarieven te garanderen.

Wat onderscheidt distripost via ons nog meer?

Wat onderscheidt distripost via ons nog meer?

Met behulp van onze gebruiksvriendelijke tools, zoals Distritool en Distritax, behoud je volledige controle en inzicht in jouw bedelingsproces. Distritax integreert alle informatie over belastingen en administratieve zaken in een overzichtelijke tool, waardoor je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Via Distritool zie je eenvoudig en snel wat de kosten zijn van jouw gewenste bedeling. Met Pick & Mix bepaal je zelf je pakket op maat, inclusief drukwerk, stockage, logistieke voorbereiding, bedeling en taksen.

Prijsaanvraag

Hoe verloopt distripost?

1
Je deelt ons de praktische gegevens:

Mail ons de details van jouw distripost, zoals de week van bedeling, de gewenste regio, en het gewicht van jouw folder of flyer. Als extra controle sturen we alle details opnieuw naar jou door.

2
Vervolgens wordt alles in orde gebracht:

We coördineren de uitrol van jouw bedeling en bespreken samen de aanleveringsprocedure. Jouw bedeling plannen we in bij de meest geschikte postverdeler – distripost bpost, Paperboy, of BD Media. Goed om te weten: je kunt tot een jaar van tevoren jouw distripost vastleggen. 

3
Verzending:

Dan breekt het moment aan - jouw distripost is verzonden en gereed om jouw doelgroep aan te zetten tot actie. Pro-mailing zorgt ervoor dat jouw distripost samen met de geadresseerde post en maximaal drie andere folders in de brievenbus belandt, zodat jouw boodschap niet verdwijnt tussen een overvloed aan ander drukwerk.

Distripost contact met je doelgroep

Bereik elk gezin in de wijk, stad of regio die je kiest. Laat jouw boodschap terechtkomen in het hart van elk huishouden met goede dekking van het Belgische grondgebied. Kies voor Pro-mailing en verstuur jouw commerciële en promotionele campagne of informatie aan bewoners op een doeltreffende en efficiënte manier. Vertrouw op de expertise van ons team en speel in op die 91% Belgen die dagelijks hun brievenbus openen! 

Vragen? Wij helpen je graag verder.

Onze klantvriendelijke ondersteuning

HELEMAAL VOOR JOU
Vlotte opvolging van jouw mailing
Eén vaste contactpersoon voor jouw dossier
Je ontvangt van ons een factuur na de bedeling

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Interesse in onze diensten?

LAAT HET ONS WETEN!

Ben je klaar om maximaal resultaat te halen uit je boodschap?
Of heb je nog vragen over onze producten en tools?
Wij helpen je graag.

Prijsaanvraag Contacteer ons