- Geadresseerde reclame

Pro-mailing: jouw partner in geadresseerd reclamedrukwerk

Wist je dat Belgen bijna iedere dag hun brievenbus openen? Het is dus verstandig om daarop in te spelen. Geadresseerde reclame is een slimme manier om te zorgen voor meer klanten. Wil je ook geadresseerde reclame bedelen, om zo meer omzet te krijgen? Dan is Pro-mailing jouw partner. 

Prijsaanvraag

Kiezen voor Pro-mailing betekent kiezen voor resultaat

Wanneer je geadresseerd reclamedrukwerk laat versturen, wil je het beste resultaat behalen. Je wilt dat zoveel mogelijk mensen je reclame openen, bekijken en overgaan tot actie. Hoe je dat realiseert? Met onze jarenlange expertise zorgen we ervoor dat jij het gewenste resultaat behaalt. Bij Pro-mailing bereiden we je zending voor en zorgen we voor een database die aan de postvereisten voldoet. Wij zorgen voor de adressering, vullen de enveloppen, optimaliseren je adressenbestand en breiden het indien nodig uit. Kortom, wij zorgen voor een probleemloze afhandeling van jouw direct mailing. Jij levert het drukwerk bij ons of wij zorgen met onze full-service voor jouw drukwerk. Vervolgens leveren we jouw direct mail af in de sorteercentra van de postbedeler op de juiste dag, zodat het precies zoals gewenst bij de klanten terechtkomt. Omdat wij met hoge volumes werken, garanderen we je altijd de strafste prijzen. 

 

Maar er is meer. Zo geven onze tools jou inzage en controle over de geadresseerde reclame. Met de “Pick & Mix” formule bieden we maatwerk. Jij bepaalt hoeveel je wilt bedelen. Dit is inclusief het drukwerk, de stockage en de voorbereidingen voor verzending.

Zo werkt geadresseerd reclamedrukwerk versturen

1
Praktische gegevens:

Je mailt ons de details van jouw reclamedrukwerk. Denk aan de week wanneer je de bedeling wilt laten plaatsvinden. Je kunt dit al een jaar van tevoren aangeven. Daarnaast willen we de gewenste regio en het gewicht van je drukwerk weten. 

2
Boeking:

Na ontvangst van alle gegevens, plannen we de boeking voor je in en sturen we de details naar je toe. Zo kun je controleren of het allemaal klopt en naar wens is. 

3
Alles in orde:

We verzorgen de volledige uitrol van jouw bedeling en bespreken met jou de aanleverwijze. Wil je het drukwerk laten stockeren? Ook dat nemen we je graag uit handen. 

4
Ontspannen maar:

We regelen het allemaal voor je, zodat jij kunt ontspannen. We plannen het geadresseerde reclamedrukwerk in bij de beste postverdeler voor jouw gekozen regio.

Je drukwerk is bedeeld:

Laat de drukte maar komen, want jouw reclame is bedeeld. De bezorger bedeelt jouw drukwerk.

Interesse in succesvol geadresseerde reclame versturen?

Geadresseerd reclamedrukwerk bedeel je via Pro-mailing. We staan te popelen om het maximale resultaat te bereiken. Heb je nog vragen over onze producten of handige tools? Neem dan contact op met Pro-mailing en zet de eerste stap naar een succesvolle bedeling van jouw geadresseerd reclamedrukwerk. 

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Onze klantvriendelijke ondersteuning

HELEMAAL VOOR JOU
Vlotte opvolging van jouw mailing
Eén vaste contactpersoon voor jouw dossier
Je ontvangt van ons een factuur na de bedeling

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Interesse in onze diensten?

LAAT HET ONS WETEN!

Ben je klaar om maximaal resultaat te halen uit je boodschap?
Of heb je nog vragen over onze producten en tools?
Wij helpen je graag.

Prijsaanvraag Contacteer ons