- Reclame bedeling
Reclame bedeling

Reclame bedeling

Reclame bedeling met Pro-mailing

Reclame bedeling, ook bekend als reclamefolders laten bedelen, is een essentieel onderdeel van de marketingstrategie voor veel bedrijven. Maar laten we eerlijk zijn, dit is geen taak die je zelf graag op je neemt. Daarom staan wij, Pro-mailing, voor je klaar om deze klus te klaren en jouw merk te promoten!

Prijsaanvraag
Reclame bedeling: Waarom kies je voor Pro-mailing?

Reclame bedeling: Waarom kies je voor Pro-mailing?

Wanneer je besluit om reclamefolders te bedelen, is vertrouwen van het grootste belang. Bij Pro-mailing begrijpen we dat als geen ander. Daarom onderscheiden we ons door:

  • Jarenlange ervaring en expertise: we kennen de ins & outs van het vak en weten hoe we jouw boodschap effectief verspreiden.
  • Informatie over verschillende verspreiders: of het nu gaat om bpost, BD Media, Paperboy, of lokale spelers; we hebben inzicht in verschillende verspreiders en maken de beste keuze met jou.
  • Straffe prijzen: door onze grote volumes bieden we jou altijd de beste prijzen aan.
  • Inzage en controle: met onze twee handige tools behoud je inzage en controle over je bedeling. 
  • Persoonlijke opvolging: je hebt altijd één vaste contactpersoon voor jouw dossier. We zorgen voor een persoonlijke aanpak en vlotte communicatie.
Vraag een offerte aan

De unieke Pick & Mix formule voor reclame bedeling

Bij reclame bedeling komt meer kijken dan je op het eerste gezicht zou denken. Het gaat niet alleen om het verspreiden van flyers, maar ook om drukwerk, opslag, logistieke voorbereiding en belastingen. Dankzij onze flexibele Pick & Mix formule stel je je eigen pakket op maat samen.

De werkwijze van Pro-mailing bij reclamebedeling

1
Bepaal plaats en datum

Je geeft ons belangrijke informatie over de reclame bedeling, zoals de doelregio, het tijdstip van de bedeling en het gewicht van je flyer of folder.

2
De boeking inplannen

Wij plannen de reclame bedeling in en sturen je een overzicht van de details en vervolgstappen.

3
Laat het aan ons over

Wij organiseren de bedeling en bespreken met jou hoe dit moet gebeuren. We kunnen je folders zelfs tijdelijk of langdurig opslaan.

 

Interessant om te weten: we kunnen je folders gerust stockeren als voorbereiding, kort- of langdurig. Daarna duurt het slechts één dag om je drukwerk te leveren aan de postverdeler. Dit kost maar 8,5 euro per pallet, inclusief transport.

Verstuurd!

Zodra je bedeling reclamefolders is verzonden, krijgen de ontvangers de flyers samen met de post door de brievenbus, met maximaal maar drie andere flyers. Dit zorgt ervoor dat mensen je folder effectief zien. 

Onze tools voor reclamefolders bedelen

Distritax

Heb je geen idee welke papieren je in orde moet maken voor het bedelen van reclamefolders? Of welke kosten erbij komen? Geen zorgen, wij helpen je! Met Distritax bundelen we alle informatie over belastingen en administratiezaken in één transparante tool.

 


Gebruik Distritax

Distritool

In welke regio wil je folders bedelen en hoeveel brievenbussen zijn er precies te vinden? Deze en meer praktische vragen krijgen een duidelijk antwoord, dankzij Distritool. Ben je overtuigd van wat we bij Pro-mailing voor je kunnen doen wat betreft reclamebedeling? Twijfel niet en contacteer ons meteen om de boodschap van jouw bedrijf of organisatie nog meer bij je doelgroep te doen aankomen!


Gebruik Distritool

Interesse in reclame bedeling?

Bij Pro-mailing bieden we jou klantvriendelijke ondersteuning, zodat je profiteert van vlotte opvolging van jouw aanvraag, een vaste contactpersoon en facturering na bedeling voor jouw gemak. Wil je jouw bedrijf of organisatie naar een hoger niveau tillen en je boodschap effectief verspreiden? Contacteer ons nu en ontdek wat Pro-mailing voor jou kan doen met reclamebedeling!

Onze klantvriendelijke ondersteuning

HELEMAAL VOOR JOU
Vlotte opvolging van jouw mailing
Eén vaste contactpersoon voor jouw dossier
Je ontvangt van ons een factuur na de bedeling

Onze tevreden klanten

Interesse in onze diensten?

LAAT HET ONS WETEN!

Ben je klaar om maximaal resultaat te halen uit je boodschap?
Of heb je nog vragen over onze producten en tools?
Wij helpen je graag.

Prijsaanvraag Contacteer ons