- Direct mail kosten

Direct mailing kosten

Ontdek de effectiviteit van direct mailing en ontvang een overzicht van de direct mailing kosten. Wil je op een doeltreffende manier je doelgroep bereiken? Aarzel niet langer en kies voor direct mailing! De brievenbus blijft het favoriete medium van de Belg, en daarom is een zending op naam de absolute kampioen. Ontdek waarom Pro-mailing de ideale partner is voor jouw direct mailing behoeften en krijg inzicht in de kosten van direct mailing.

Prijsaanvraag

Waarom Pro-mailing?

Onafhankelijk en lage direct mail kosten

Bij Pro-mailing werken we onafhankelijk met verschillende drukwerkpartners, waardoor we de best passende drukker voor jou kunnen vinden. Hierdoor garanderen we onbeperkte creatieve vrijheid en ben je altijd verzekerd van de beste tarieven, of je nu 500 of 25.000 stuks wilt bedelen. Bespaar bovendien minstens 30% op je direct mailing kosten!

 

 

Volledige ontzorging

Volledige ontzorging

Bij Pro-mailing maken we je zending postklaar en zorgen we voor een postalproof database. Wij nemen de etikettering op ons, vullen de enveloppen, optimaliseren jouw adressenbestand, en breiden het indien nodig uit. Kortom, we zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van jouw direct mailing.

 

Pick & Mix - Jij Beslist!

Met onze Pick & Mix-formule bepaal jij welke services je nodig hebt. Of het nu gaat om ontwerp, databeheer, personalisatie, drukwerk, mailhandling, opslag, of postafgifte, wij staan paraat. Jij hebt de controle over hoe we je kunnen helpen. Zo bepaal je zelf ook wat de kosten van je direct mail zijn. 

Prijsaanvraag

Hoe gaan we te werk?

1
Bepaal de dag van de bedeling

Laat ons weten op welke dag je de bedeling wilt laten plaatsvinden.

2
Wij maken alles in orde

Lever ons het drukwerk aan of laat het door ons ophalen.Hiernaast kunnen wij ook instaan voor het drukken van de direct mailing. Of je het nu als envelop of kaartje wilt versturen, wij regelen het. We behandelen vervolgens de mailhandling en adressering van jouw drukwerk.

3
Sortering en bedeling

Wij leveren jouw direct mail af in de sorteercentra van de postbedeler op de juiste dag, zodat het precies zoals gewenst bij je klanten terechtkomt.

Sms en online mailings

Bij Pro-mailing beheersen we niet alleen de kracht van offline direct mail, maar versterken we ook je boodschap met ons digitaal aanbod. Met persoonlijke e-mailtemplates op maat van jouw huisstijl en krachtige sms-marketing bereiken we jouw doelgroep op alle fronten.

 

Persoonlijke e-mailtemplates

Ontwerp en verzend nieuwsbrieven die passen bij jouw huisstijl. Verhoog gegarandeerd je websiteverkeer en breng je offlinecommunicatie dynamisch tot leven.

 

Sms als snel communicatiemiddel
Benut de kracht van sms-marketing, waarbij maar liefst 98% van de sms'jes wordt gelezen. Geef je boodschap extra power en ontdek hoe tekstberichten een waardevol communicatiemiddel kunnen zijn.

 

Interesse in onze diensten en wil je de direct mailing kosten weten?

Wil je maximaal resultaat halen uit je boodschap? Heb je vragen over onze producten en tools? Laat het ons weten! Pro-mailing staat klaar om je te helpen. Neem contact op en ontdek de effectiviteit van direct mailing met transparantie over de kosten.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Onze klantvriendelijke ondersteuning

HELEMAAL VOOR JOU
Vlotte opvolging van jouw mailing
Eén vaste contactpersoon voor jouw dossier
Je ontvangt van ons een factuur na de bedeling

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Interesse in onze diensten?

LAAT HET ONS WETEN!

Ben je klaar om maximaal resultaat te halen uit je boodschap?
Of heb je nog vragen over onze producten en tools?
Wij helpen je graag.

Prijsaanvraag Contacteer ons