Jouw boodschap tot bij je doelgroep brengen?

Pro-mailing zorgt ervoor!

Op zoek naar een betrouwbare wegwijzer die je het beste resultaat bezorgt?

EN DAT ALLEMAAL ZONDER OMWEGEN

Huis-aan-huis bedelingen

Wij zetten onze tonnen ervaring en kennis in zodat jouw boodschap bij zoveel mogelijk gezinnen in de brievenbus belandt. Daarvoor kan je rekenen op prijs- en tijdbesparend advies, de beste prijzen en een geschikte verdeler.

Lees meer over Huis-aan-huis bedelingen

Direct mailing

Wist je dat de brievenbus nog steeds het favoriete medium is van de Belg? Een zending op naam mist zijn doel nooit. Het is een uiterst effectieve en kwaliteitsvolle manier om je doelgroep persoonlijk te bereiken. En wij helpen je daarmee op weg.

Lees meer over direct mailing

Publibox

Reclame maken voor je bedrijf was nog nooit zo eenvoudig en efficiënt. Het kleine bonnendoosje zit namelijk vol voordelen. Zo verleid je zoveel mogelijk huishoudens bij jou in de buurt met jouw actie of promotie en boost je bijgevolg je winkelbereik.

Lees meer over publibox

Onze tools

DIE JE OP WEG ZETTEN
distritax distritool

Wij willen je bij elke stap die je neemt, ontzorgen. Daarom voorzien we 2 tools die onze producten verrijken en faciliteren. Zo bereken je via Distritax eenvoudig je taksen voor je huis-aan-huis bedeling en bundelen we alle praktische informatie hiervoor samen. Vervolgens helpt Distritool bij de selectie van je regio en bepaalt het de kosten aan de hand van je drukwerk.

Pick & mix

DE JUISTE WEG VOOR JOUW BOODSCHAP

Wij maken het verschil. Hoe? Door je boodschap op de snelste en meest kostenefficiënte manier tot bij je doelgroep te brengen. Maar ook dankzij onze full-service. Maar wat houdt dit juist in?

Dat is eenvoudig: jij kiest wat je nodig hebt op basis van je doeleinde en budget en wij stellen het ter beschikking. Wil je een bedeling via de post versturen? Moet je je drukwerk voor een tijdje stockeren? Van advies tot een all-in pakket, of slechts een deel daarvan … Wij zorgen ervoor!

Onze klantvriendelijke ondersteuning

HELEMAAL VOOR JOU
Vlotte opvolging van jouw mailing
Eén vaste contactpersoon voor jouw dossier
Je ontvangt van ons een factuur na de bedeling

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Interesse in onze diensten?

LAAT HET ONS WETEN!

Ben je klaar om maximaal resultaat te halen uit je boodschap?
Of heb je nog vragen over onze producten en tools?
Wij helpen je graag.

Prijsaanvraag Contacteer ons