SMS marketing & Online mailings

Combineer online en offline communicatie om maximale resultaten te halen

Pro-mailing geeft jouw offline communicatie een boost door in te zetten op meerdere fronten. Combineer online en offline communicatie om maximale resultaten te halen.

Op maat gemaakte e-mailtemplates

Versterk je offline communicatie met online ondersteuning. Vanaf nu bieden wij ook nieuwsbrieven aan die we volledig in jouw huisstijl ontwerpen en/of uitsturen. Je website, Facebook,… koppelen we er uiteraard aan waar gewenst.  Zo zetten we je offline campagnes nog meer kracht bij.

Contacteer ons

SMS als snel communicatiemiddel

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 98% van de sms-berichten worden gelezen. Dat is volgens ons nog een onbenut potentieel, daarom zetten wij vanaf 2021 in op dit populaire communicatie- middel. Ben je benieuwd naar hoe SMS berichten kunnen worden ingezet binnen jouw communicatie-aanpak? Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

Contacteer ons

Bij Pro-mailing mikken we op een optimale dienstverlening zodat jij je nog meer kan focussen op wat je het liefste doet! Want doen wat je graag doet en doen waar je goed in bent, dan doen wij ook.

Wil je daarom samen met ons op zoek gaan naar de ideale aanpak voor het uitsturen van jouw online mailings of het inzetten van SMS-marketing? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een gesprek en wij dneken graag mee hoe we jouw boodschap op de beste manier bij de juiste doelgroep krijgen.